SPL is dé Fortinet specialist voor het MKB

Fortinet Select Partner

Jouw digitale veiligheid aantoonbaar verbeteren?

Dan ben je bij SPL ben je aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande expertise in cybersecurity, zijn we voor jou de perfecte beveiligingspartner. Werken met SPL is snel, professioneel én leuk. Onze gecertificeerde professionals begrijpen jouw behoeften en zorgen voor op maat gemaakte oplossingen om jouw digitale infrastructuur aantoonbaar veiliger te maken. Of je nu firewall-implementatie, netwerkbeveiliging of geavanceerde threat intelligence nodig hebt; we staan voor je klaar.

Laat je gegevens achter

Dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op en bekijken we vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Firewalls: onmisbaar voor digitale beveiliging

Een firewall vormt een onmisbare beschermlaag voor je digitale infrastructuur. Een firewall fungeert als digitale poortwachter tussen je interne netwerk en het grotere digitale landschap. Het voornaamste doel van een firewall is om ongeautoriseerde toegang te blokkeren, terwijl legitiem verkeer soepel blijft stromen. Er zijn tal van redenen om een firewall te omarmen. De belangrijkste reden is dat het je waardevolle data beschermt tegen hackers, malware en andere schadelijke aanvallen.

Dit is waarom je voor Fortinet kiest

Fortinet is een toonaangevende leverancier van cybersecurity-oplossingen; waaronder firewalls. Hun geavanceerde producten bieden uitstekende bescherming tegen online bedreigingen. Wereldwijd vertrouwen talloze toonaangevende organisaties op Fortinet om hun digitale infrastuctuur te beschermen en datalekken te voorkomen. Meer weten over Fortinet en over onze status als Select Partner? Klik hier

Wat onze klanten over ons vertellen

94% van onze klanten beoordeelt ons werk met een 9 of hoger.

SPL heeft ons fantastisch geholpen met de inrichting van onze SD-WAN. Hun expertise en maatwerkoplossing heeft onze netwerkprestaties aanzienlijk verbeterd en veiliger gemaakt.
Nouche Hekkelman
Teamlead Servicedesk & Systeembeheer bij
Dayes
SPL gaat geen uitdaging uit de weg. Ze helpen ons echt met het vernieuwen van onze digitale infrastructuur. Ze staan voor je klaar, zijn goed bereikbaar en zijn snel met het oplossen van problemen.
Christiaan Spikker
Coördinator Digitalisering & IT - IT Solution Analyst bij
Synerlogic

Wij zijn SPL

Wij zijn een club van enthousiaste en gedreven ICT-experts met jarenlange ervaring. We ondersteunen organisaties bij het ontwerpen, bouwen, beheren én optimaliseren van een aantoonbaar veiligere digitale infrastructuur. Security staat bij ons hoog in het vaandel en dient verweven te zijn in alle lagen van de digitale infrastructuur. Wij helpen je dan ook bij het beveiligen van je netwerk tot en met je operating system. We nemen alle zorg uit handen zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent.

Wil je dat we vrijblijvend contact met je opnemen?

Klik hier

Het team van SPL bestaande uit Gijs Kwaad, Cas de Reuver, Jan-Willem Derksen, Tom van Klinken en Dave Aaldering