Verleng jouw Fortinet licentie

Het juiste product tegen de beste condities binnen 1 werkdag

✓ voorstel op maat binnen 1 werkdag           ✓ maak gebruik van kortingen en acties             de beste voorwaarden voor jouw situatie

Vul je gegevens in

En ontvang binnen 1 werkdag een vrijblijvend voorstel met de beste voorwaarden en de beste prijs voor jouw Fortinet licentieverlenging.

De beste Fortinet licentie voor jouw situatie

SPL biedt een snelle en betrouwbare oplossing voor jouw Fortinet licentie verlenging. We doen je binnen 1 werkdag een voorstel voor de benodigde vernieuwingen en vinden en de beste producten voor de beste prijs voor jouw situatie. Zo blijft jouw netwerkbeveiliging altijd optimaal. Zonder stress, zonder gedoe. Gewoon snel én goed geregeld.

 

  • We helpen je kiezen wat je nodig hebt
  • We bekijken je huidige producten en kijken eventueel of er trade-ins mogelijk zijn
  • We checken of er kortingen of andere acties zijn waar je gebruik van kunt maken

Zo vind je jouw huidige Fortinet product en licentie

Weet je niet precies welk Fortinet product je op dit moment hebt en hoe lang je huidige licentie nog loopt? We helpen je. Volg de stappen in onderstaande video en kom er binnen 30 seconden achter.

Dit zeggen onze klanten over ons

Een kleine greep uit de reacties van de bedrijven die je voor gingen

SPL gaat geen uitdaging uit de weg. Ze helpen ons echt met het vernieuwen van onze digitale infrastructuur. Ze staan voor je klaar, zijn goed bereikbaar en zijn snel met het oplossen van problemen.
Christiaan Spikker
Coördinator digitalisering & IT- IT Soloution Analyst bij
Synerlogic
SPL heeft ons fantastisch geholpen met de inrichting van onze SD-WAN. Hun expertise en maatwerk oplossing heeft onze netwerkprestaties aanzienlijk verbeterd en veiliger gemaakt.
Nouche Hekkelman
Teamlead servicedesk & systeembeheer bij
Dayes

Wij zijn SPL

Wij zijn een club van enthousiaste en gedreven ICT-experts met jarenlange ervaring. We ondersteunen organisaties bij het ontwerpen, bouwen, beheren én optimaliseren van een aantoonbaar veiligere digitale infrastructuur. Security staat bij ons hoog in het vaandel en dient verweven te zijn in alle lagen van de digitale infrastructuur. Wij helpen je dan ook bij het beveiligen van je netwerk tot en met je operating system. We nemen alle zorg uit handen zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent.

Fortinet Select Partner

SPL is trotse Fortinet Select partner. Dat houdt in dat onze mensen op hoog niveau werken met de producten van Fortinet en op de hoogte zijn van alle ins- en outs van de producten van Fortinet. Als klant van een Fortinet Select partner profiteer je van toegang tot geavanceerde beveiligingsoplossingen en deskundige ondersteuning.