Over ons

Een digitale infrastructuur moet veilig zijn. Door technologische ontwikkelingen en bedreigingen van buitenaf sta je als bedrijf voor grote uitdagingen. Deze zorg nemen wij graag voor jou uit handen. Met onze ICT-dienstverlening ondersteunen wij bij het ontwerpen, bouwen, beheren en optimaliseren van veilige digitale infrastructuren.

Iedere organisatie of bedrijf heeft zijn eigen uitdagingen. Door onze jarenlange kennis en ervaring in te zetten en gebruik te maken van de referentieontwerpen van onze belangrijkste samenwerkingspartners Fortinet, Cisco en Microsoft voorzien wij iedere organisatie van een passende oplossing.

Security staat bij ons hoog in het vaandel en dient verweven te zijn in alle lagen van de digitale infrastructuur. Onze dienstverlening gaat dan ook bij voorkeur tot en met het operating system, zodat onze klanten zich kunnen focussen op daar waar ze goed in zijn.

Met dezelfde filosofie en passie zijn wij, een club van enthousiaste en gedreven ICT-experts, SPL gestart. Door de klant centraal te stellen en door samen op trekken als partners, kunnen we gezamenlijk het fundament leggen voor een veilige digitale infrastructuur.