Certificeringen

SPL werkt momenteel aan het behalen van haar ISO:27001 en NEN:7510 certificering

ISO 27001: Internationale Standaard voor Informatiebeveiliging

ISO 27001 is een internationale standaard die richtlijnen biedt voor het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een Information Security Management System (ISMS). Door de ISO:27001 certificering na te streven, streven we naar het voldoen aan de hoogste normen op het gebied van informatiebeveiliging. Dit omvat het effectief beheren van risico’s en het beschermen van gegevens tegen potentiële bedreigingen.

NEN 7510: Informatiebeveiliging in de Zorgsector

Specifiek ontwikkeld voor de zorgsector, biedt de NEN:7510 norm richtlijnen en best practices voor informatiebeveiliging. Het behalen van de NEN:7510 certificering toont aan dat we als organisatie voldoen aan de specifieke beveiligingseisen die van toepassing zijn op de zorgsector.

Onze Toewijding aan Informatiebeveiliging

Bij SPL begrijpen we dat informatiebeveiliging van het grootste belang is. Door het streven naar de ISO:27001 en NEN:7510 certificeringen tonen we onze toewijding aan het waarborgen van de privacy en beveiliging van gegevens.

Ons toegewijde team werkt aan het implementeren van de vereiste maatregelen, zoals risicobeoordelingen, beveiligingsbeleid, toegangscontroles en incidentresponsprocedures. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en best practices op het gebied van informatiebeveiliging, zodat we jou de best mogelijke bescherming kunnen bieden.

We zijn ervan overtuigd dat het behalen van deze certificeringen ons in staat zal stellen om jouw organisatie een veilige en betrouwbare IT-omgeving te bieden. We streven ernaar om jouw vertrouwen te verdienen door middel van voortdurende verbetering en naleving van de hoogste normen voor informatiebeveiliging.

Houd onze website in de gaten voor updates over de voortgang naar het behalen van de ISO:27001 en NEN:7510 certificeringen.