Cisco

Als een trotse Cisco Select Partner van Cisco Systems, werkt SPL nauw samen met een van ’s werelds meest innovatieve en toonaangevende leveranciers van netwerktechnologie. Dit partnerschap stelt ons in staat om onze klanten de nieuwste technologieën en oplossingen te bieden voor jouw digitale infrastructuur. Van netwerkbeheer tot cybersecurity, wij leveren veilige, flexibele en toekomstbestendige netwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Als een gerespecteerde Cisco Select Partner hebben we toegang tot een breed scala aan producten en oplossingen die Cisco Systems te bieden heeft. Enkele van de belangrijkste producten zijn Cisco routers, switches, firewalls, wireless access points, IP-telefoons, Collaboration-tools zoals Webex, en het cloudgebaseerde netwerkbeheersysteem Cisco Meraki. Met deze technologieën kunnen we netwerken verbinden, beveiligen en optimaliseren, waardoor jouw organisatie kan profiteren van de nieuwste innovaties op het gebied van netwerktechnologie.

Terug naar overzicht

Jan-Willem Derksen

Ontdek vandaag nog hoe SPL, jouw vertrouwde Cisco Select Partner, jouw organisatie kan ondersteunen met geavanceerde maatwerknetwerkoplossingen. Neem nu contact met ons op!

Jan-Willem Derksen
Partner