Cisco Select Partner

Als select partner van Cisco Systems hebben wij bij SPL het voorrecht om samen te werken met een van de meest innovatieve en toonaangevende leveranciers op het gebied van netwerktechnologie. Deze nauwe samenwerking stelt ons in staat om onze opdrachtgevers de nieuwste technologieën en oplossingen te bieden voor hun digitale infrastructuur. Ons partnership met Cisco Systems stelt ons in staat om onze klanten te voorzien van veilige, flexibele en toekomstbestendige netwerkoplossingen die naadloos aansluiten bij hun specifieke behoeften. Van netwerkbeheer tot cybersecurity, we bieden onze klanten de beste oplossingen en service, ondersteund door onze samenwerking met Cisco Systems. Bij SPL zijn we trots op onze status als select partner van Cisco Systems en we kijken ernaar uit om onze samenwerking in de toekomst voort te zetten om onze klanten te voorzien van de beste netwerkoplossingen op de markt.

Cisco Systems is een leverancier van diverse producten en oplossingen op het gebied van netwerktechnologie. Enkele van de belangrijkste producten van Cisco Systems zijn:

  1. Cisco routers: Deze zijn bedoeld om netwerkverkeer te routeren en te beheren.
  2. Cisco switches: Deze zorgen voor het efficiënt transporteren van gegevens tussen apparaten op het netwerk.
  3. Cisco firewalls: Deze bieden een extra beveiligingslaag en beschermen het netwerk tegen aanvallen van buitenaf.
  4. Cisco wireless access points: Hiermee kunnen apparaten draadloos verbinding maken met het netwerk.
  5. Cisco IP-telefoons: Deze telefoons maken gebruik van Voice over IP-technologie en stellen gebruikers in staat om via het netwerk te telefoneren.
  6. Cisco Collaboration: Een reeks van samenwerkingsoplossingen, waaronder Webex, voor vergaderingen, videoconferenties, messaging en samenwerking op afstand.
  7. Cisco Meraki: Een cloudgebaseerd netwerkbeheersysteem voor draadloze netwerken, switches, firewalls en beveiligingscamera’s.

Deze producten en oplossingen zijn ontworpen om netwerken te verbinden, te beveiligen en te optimaliseren, en stellen organisaties in staat om te profiteren van de nieuwste technologieën en innovaties op het gebied van netwerktechnologie.

Meer informatie is te vinden op http://www.cisco.com