SPL is Fortinet Select Partner

Wij helpen je met Fortinet beveiligingsproducten en -oplossingen op maat.

Je Fortinet licentie verlengen? Wij regelen het.

SPL biedt een snelle en betrouwbare oplossing voor jouw Fortinet licentie verlenging. We doen je binnen 1 werkdag een voorstel voor de benodigde vernieuwingen en vinden en de beste producten voor de beste prijs voor jouw situatie. Zo blijft jouw netwerkbeveiliging altijd optimaal. Zonder stress, zonder gedoe. Gewoon snel én goed geregeld.

We checken drie belangrijke dingen, zodat jij het niet hoeft te doen.

  1. We helpen je kiezen wat je nodig hebt
  2. We bekijken je huidige producten en kijken eventueel of er trade-ins mogelijk zijn
  3. We checken of er kortingen of andere acties zijn waar je gebruik van kunt maken

Klik hier om vrijblijvend een aanvraag te doen

SPL is Fortinet Select Partner

Als gewaardeerde Fortinet Select Partner zijn wij enthousiast om samen te werken met een vooraanstaande leverancier van beveiligingsoplossingen. Dankzij ons partnership hebben wij directe toegang tot de nieuwste technologieën en kunnen wij jouw organisatie voorzien van hoogwaardige beveiligingsoplossingen die perfect aansluiten bij jullie specifieke behoeften.

Onze klanten profiteren van op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die voortkomen uit onze nauwe samenwerking met FortiNet. Met directe ondersteuning en expertise van FortiNet, samen met onze FortiNet gecertificeerde collega’s, kunnen wij problemen snel en effectief oplossen, waardoor wij een uitzonderlijk serviceniveau kunnen bieden.

Fortinet biedt een uitgebreid assortiment aan beveiligingsproducten en -oplossingen. Met hun next-generation firewall (NGFW) oplossingen, zoals de krachtige FortiGate producten, zorgen ze voor geavanceerde beveiliging. Daarnaast biedt Fortinet naadloos samenwerkende switches met de FortiSwitch oplossing, waardoor een veilige en betrouwbare netwerkinfrastructuur mogelijk is.

Voor draadloze netwerken met geïntegreerde beveiligingsfuncties is er FortiAP, waarmee je kunt vertrouwen op een veilige draadloze verbinding. Het centrale beheer en de dreigingsanalyse worden afgehandeld door FortiManager en FortiAnalyzer, waardoor je een overzicht hebt van je netwerk en proactief bedreigingen kunt aanpakken.

FortiNet voorziet ook in endpointbeveiliging met FortiClient, waarmee je je apparaten beschermt tegen malware en andere bedreigingen. Daarnaast bieden ze geavanceerde e-mailbeveiliging met FortiMail, die beschermt tegen spam, phishing en andere aanvallen via e-mail.

Met het uitgebreide aanbod van beveiligingsoplossingen van FortiNet ben je in staat om je organisatie op alle fronten te beschermen tegen moderne bedreigingen. Vertrouw op de expertise en innovatie van FortiNet voor een veilige en betrouwbare beveiligingsinfrastructuur.

Deze geavanceerde oplossingen van FortiNet versterken de beveiliging van jouw organisatie en minimaliseren risico’s in de steeds complexere en dynamische bedreigingsomgeving. Als jouw vertrouwde IT-partner helpt SPL om jouw digitale infrastructuur en gegevens te beschermen tegen moderne dreigingen.

Terug naar overzicht

Jan-Willem Derksen

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen met geavanceerde en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die uw gemoedsrust vergroten.

Jan-Willem Derksen
Partner