Fortinet Partner

Wij zijn trots op onze partnership met Fortinet, een toonaangevende leverancier van beveiligingsoplossingen. Als Fortinet Partner hebben wij toegang tot de nieuwste technologieën en zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van de best mogelijke beveiligingsoplossingen.

Onze opdrachtgevers en potentiële opdrachtgevers profiteren van deze relatie doordat wij in staat zijn om op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van hun organisatie. Daarnaast hebben wij directe toegang tot de ondersteuning en expertise van Fortinet, wat ons in staat stelt om problemen snel en effectief op te lossen en onze klanten een uitstekende service te bieden.

Fortinet biedt een breed scala aan producten en oplossingen op het gebied van beveiliging, waaronder:

1.  FortiGate firewalls: Next-generation firewalls die geavanceerde beveiligingsfuncties bieden, zoals intrusion prevention, application control, en VPN.
2.  FortiAnalyzer: Een centraal beheerde logging en rapportagetool die gegevens van meerdere Fortinet-producten verzamelt en analyseert.
3.  FortiClient: Een endpoint security oplossing die bescherming biedt tegen malware, spyware, en phishing-aanvallen.
4.  FortiMail: Een e-mailbeveiligingsoplossing die beschermt tegen spam, phishing, en andere dreigingen.
5.  FortiWeb: Een web application firewall die beschermt tegen webgebaseerde aanvallen en kwetsbaarheden.

Fortinet-oplossingen zijn ontworpen om de beveiliging van organisaties te versterken en de risico’s te minimaliseren die gepaard gaan met de hedendaagse complexe en dynamische bedreigingsomgeving. Met ons partnership met Fortinet kunnen wij onze klanten de best mogelijke beveiliging bieden en hen helpen bij het beschermen van hun netwerken en gegevens.