Microsoft

In de moderne digitale wereld is Microsoft een onmisbare speler. Het Windows-besturingssysteem en de bekende Office 365-oplossingen zijn bij iedereen bekend. Maar wist je dat Microsoft ook een uitgebreide en geïntegreerde oplossing biedt voor Mobile Device Management (MDM)? Met Microsoft MDM kun je laptops, smartphones en tablets op een centrale manier beheren en beveiligen.

Met Microsoft MDM heb je een gecentraliseerd platform waarmee je de configuratie, beveiliging en monitoring van mobiele apparaten kunt beheren. Deze oplossing kan naadloos geïntegreerd worden met andere Microsoft-producten en -diensten, zoals Microsoft 365 en Azure Active Directory. Dit zorgt voor een geïntegreerde beheeromgeving en een optimale gebruikerservaring.

Door gebruik te maken van de Microsoft MDM-oplossing kun je de productiviteit van je werknemers vergroten, de gegevensbeveiliging verbeteren en een consistente en gecontroleerde mobiele ervaring bieden binnen je hele organisatie.

Bij SPL begrijpen we de waarde van een goed functionerend MDM-systeem. Daarom bieden we professionele ondersteuning en begeleiding bij het implementeren van de Microsoft MDM-oplossing in jouw organisatie. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het benutten van de volledige potentie van deze oplossing.

Terug naar overzicht

Jan-Willem Derksen

Ben je geïnteresseerd in de Microsoft MDM-oplossing? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze krachtige oplossing jouw organisatie kan helpen bij het verbeteren van de productiviteit en het waarborgen van de beveiliging van mobiele apparaten.

Jan-Willem Derksen
Partner