NetApp

NetApp is een vooraanstaande leverancier van (hybride) clouddiensten en storageoplossingen. Ze hebben zichzelf gepositioneerd als meer dan alleen een hardwaregerichte oplossing. Met slimme methoden zoals compressie, deduplicatie en back-ups, biedt NetApp krachtige mogelijkheden voor efficiënte dataopslag.

Bij SPL combineren we de geavanceerde technologieën van NetApp met onze expertise. Het resultaat is een betrouwbare basis voor bedrijven van elke omvang. Of je nu behoefte hebt aan geoptimaliseerde dataopslag, geavanceerde compressietechnieken of betrouwbare back-upoplossingen, wij leveren op maat gemaakte oplossingen die de prestaties, efficiëntie en beveiliging van jouw bedrijfsgegevens maximaliseren.

Als jouw IT-partner bieden we hoogwaardige storageoplossingen en geavanceerde clouddiensten. Met onze toekomstbestendige oplossingen ben je klaar voor de uitdagingen van morgen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen met op maat gemaakte en krachtige oplossingen die perfect passen bij jouw specifieke behoeften.

Terug naar overzicht

Jan-Willem Derksen

Maximaliseer jouw bedrijfsgegevens met NetApp en SPL. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Jan-Willem Derksen
Partner