Veeam

Bij SPL begrijpen wij de cruciale behoefte van jouw organisatie aan betrouwbaar gegevensbeheer en -bescherming. Daarom introduceren wij met enthousiasme Veeam, een gevestigde naam in de IT-sector met meer dan tien jaar ervaring en wereldwijde erkenning. Veeam heeft een uitstekende reputatie en is bekroond met talloze onderscheidingen, waardoor het de innovatieve partner is die je zoekt.

Waarom kiezen voor Veeam?

Veeam heeft al samengewerkt met meer dan 400.000 klanten wereldwijd, waaronder Fortune 500-bedrijven. Deze solide basis maakt Veeam een betrouwbare en gevestigde speler in de branche. Met Veeam kun je vertrouwen op geavanceerde oplossingen voor gegevensbeheer en -bescherming die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne bedrijven.

De meest prominente Veeam-oplossingen op de markt:

Veeam Backup & Replication: Als het vlaggenschipproduct van Veeam biedt Backup & Replication uitgebreid gegevensbeheer en -bescherming voor virtuele, fysieke en cloudgebaseerde omgevingen. Met deze krachtige oplossing kun je back-ups maken, gegevens herstellen en replicatie controleren om de beschikbaarheid van jouw gegevens te waarborgen. Bovendien biedt het mogelijkheden voor gegevensreplicatie naar externe locaties en noodherstel na een storing.

Veeam Availability Suite: De Veeam Availability Suite combineert de kracht van Backup & Replication met geavanceerde monitoring-, rapportage- en capaciteitsplanningsfuncties. Deze alles-in-één suite vereenvoudigt jouw gegevensbeheer en maximaliseert de beschikbaarheid van bedrijfskritische applicaties. Daarnaast beschermt het jouw gegevens tegen ransomware en andere bedreigingen, zodat je met vertrouwen kunt werken.

Veeam Backup voor Microsoft Office 365: Specifiek ontworpen om gegevens in Microsoft Office 365 te beschermen, biedt deze oplossing gemoedsrust aan jouw organisatie. Met Veeam Backup voor Microsoft Office 365 kun je back-ups maken van e-mails, agenda’s, contacten, OneDrive en SharePoint-gegevens. Hierdoor voorkom je gegevensverlies en kun je gegevens herstellen en migreren, zelfs in een cloudgebaseerde omgeving.

Kies voor de innovatieve oplossingen van Veeam en verzeker jezelf van betrouwbaar gegevensbeheer en -bescherming.

Terug naar overzicht

Jan-Willem Derksen

Neem vandaag nog contact met SPL op en ontdek hoe Veeam jouw organisatie kan ondersteunen in de digitale wereld. Wij zijn er om je te helpen bij het waarborgen van de integriteit en beschikbaarheid van jouw waardevolle gegevens.

Jan-Willem Derksen
Partner